De heer Hans Stoffele

5 oktober 2014 | 21:31

“Twaalf jaar geleden veranderde onze situatie drastisch toen een heupoperatie mislukte en ik gehandicapt werd. Al die tijd heeft mijn man mij gesteund, ook tijdens de vijf operaties die daarna volgden. Hij hielp mij met de dagelijkse dingen als ik het niet kon, bracht en haalde mij naar en van mijn werk als ik niet kon rijden.

Dit jaar heeft mijn man zelf een pacemaker gekregen. Dat heeft nogmaals een hele impact op onze situatie gehad. Maar nog steeds zorgt mijn man in hoge mate voor mij, staat hij steeds voor mij klaar en pept hij mij op als het mij allemaal even teveel wordt.

Onze kleinkinderen weten dat oma in een rolstoel zit en beperkte dingen kan. Maar opa neemt veel over. Hij gaat met ze naar de eendjes, het dierentuintje, bouwt torens met onze kleinzoon en haalt onze kleindochter op van de kinderopvang. Elke donderdag eten zij en haar papa met ons mee. Mijn man kookt dan voor ons vieren en houdt rekening met wat de kleine mag eten. Super!”