Winnaars Mantelzorger van het Jaar 2014 bekend

20 november 2010 | 14:19

In de afgelopen weken hebben wij veel mooie aanmeldingen ontvangen voor de verkiezing van de Mantelzorger van het Jaar 2014. Hele bijzondere verhalen van bijzondere mensen die het verschil maken voor een familielid of kennis. Graag willen wij dan ook iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor hun aanmelding!

Hoewel in onze ogen iedere Mantelzorger eigenlijk Mantelzorger van het jaar is, waren wij in het kader van de verkiezing genoodzaakt om keuzes te maken. Uiteindelijk hebben wij 2 mantelzorgers uitgekozen die wij benoemen tot Mantelzorger van het Jaar en Junior Mantelzorger van het Jaar 2014.

Zahra Sabrgare(38) uit Wormerveer is gekozen tot Mantelzorger van het Jaar 2014. Zij zorgt al een aantal jaren voor haar 35-jarige zusje die gehandicapt is en volledig van haar afhankelijk is.

Marsha Hol (18) uit Hoenderloo is gekozen tot Junior Mantelzorger van het Jaar 2014. Zij zorgt al een aantal jaren voor haar moeder die lijdt aan de ziekte van Parkinson.

Wij willen de Mantelzorgers van 2014, die inmiddels op de hoogte zijn gebracht, van harte feliciteren met deze eretitel! Binnenkort zullen wij de prijzen en certificaten overhandigen aan hen.