Mevr. Struijk-van Hulst

4 oktober 2014 | 21:45

Mevrouw Struijk-van Hulst is aangemeld door haar zus. “Mijn zus reist iedere week naar Breda om haar schoonouders te bezoeken. Ze doet dan boodschappen voor de hele week en neemt de was mee. Ze gaat mee naar doktoren en dat terwijl ze zelf dit jaar borstkanker kreeg. Haar chemokuren zijn inmiddels achter de rug en ze is nu met de hormoonkuur bezig.

Haar schoonouders zijn erg aan het dementeren en mijn zus heeft ze dit jaar drie keer verhuisd. Aangezien haar schoonouders nu in een bejaardentehuis zitten, krijgt mijn zus geen enkele vergoeding. Maar zij doet het met veel plezier en de oude lui zie je genieten als ze komt. Geweldig, geweldig!

Ik neem mijn petje voor haar af want het valt niet mee. Het is heel zwaar, maar met haar optimisme helpt ze velen. Ik beveel haar echt aan als Mantelzorgster van het Jaar 2014!”