Initiatiefnemer

De Manterzorger van het Jaar verkiezing wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd door mobiliteitsspecialist PractiComfort.

Wie is PractiComfort?

PractiComfort helpt senioren langer zelfstandig te blijven met advies en service van mobiliteitsproducten, zoalsĀ scootmobielen, trapliften, instapbaden, sta-op stoelen en badliften. Dankzij deze hulpmiddelen zijn senioren minder afhankelijk van derden en kunnen zij actiever deelnemen aan de maatschappij.

Wat is het idee achter de Mantelzorger van het Jaar Verkiezing?

Als PractiComfort vinden wij het belangrijk om mantelzorgers meer onder de aandacht te brengen. Waarom hechten wij hier zoveel waarde aan?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Als mobiliteitsspecialist hebben wij dagelijks met senioren te maken. Onze medewerkers komen regelmatig bij senioren over de vloer die afhankelijk zijn van mantelzorg. Mantelzorgers opereren vaak op de achtergrond. Zij vervullen een enorm belangrijke zorgtaak binnen de maatschappij waar veel mensen niet van de op de hoogte zijn of niet bij stil staan. Wij vinden daarom dat zij best eens in het zonnetje gezet mogen worden!

 

PractiComfort Logo