René van Kralingen

4 oktober 2014 | 23:15

rene van kralingenRené is opgegeven door zijn vrouw Barbara. “In juni 2011 heb ik een zware herseninfarct gekregen. Sindsdien zorgt mijn echtgenoot voor mij qua medicatie en persoonlijke verzorging. Dit doet hij naast zijn fulltime baan bij de overheid. ’s Ochtends zet hij de medicatie voor de dag klaar, maakt hij een ontbijtje, maakt hij een boterhammetje voor de lunch klaar en zorgt dat er niets te wensen overblijft tot aan zijn thuiskomst in de avond. Zodra hij thuis is, maakt hij het eten klaar, eten we samen en doet dan de afwas en wat huishoudelijke taken. Hij staat altijd voor me klaar en stimuleert mij in bewegen en spreken en regelt uiteraard de hele papierhandel met alle mogelijke instanties, wat voor mij niet meer te doen is. Kortom een man uit duizenden…”